Zene

A program kezdési időpontja:
2018. máj. 05. szombat, 09:30

Koncertek, előadások, Müskinn és Fablab workshopok, idegenvezetések, kiállítások - ingyenes programok egész napo. Az Épületlátogatási Sétákra és Pátkai Rozina négyszeres Independent Music Awards díjas dzsessz énekesnő koncertjére április 16-án 00:01 perckor indul a regisztráció. A többi program szabadon látogatható, ahogyan a ház is - minden kiállítással- megtekinthető. Idén májusban már 7.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2018. jún. 06. szerda, 19:00

Budapestre látogat a világ talán legkülönlegesebb zenei produkciója, a The Wonder of You. 2018. június 6-án a magyar közönségnek is lehetősége lesz arra, hogy élő koncertélményként élvezze a földkerekség egyik legnagyobb hatású szólóénekesének előadását.

A program kezdési időpontja:
2018. jún. 16. szombat, 21:00

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban?

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2018. júl. 21. szombat, 20:00

Július 1-én ismét Budapesten játszik a Ten Years After. A '60-as években alakult legendás zenekarban a két alapító tag, Chick Churchill billentyűs és Ric Lee dobos mellett basszusgitáron Colin Hodgkinson (Chris Rea, Whitesnake, Jon Lord, Back Door, Alexis Kornel stb.) játszik, az énekes-gitáros poszton pedig a fiatal blues-generáció egyik legjobbja, Marcus Bonfanti látható, hallható.

A program kezdési időpontja:
2018. jún. 15. péntek, 21:00

A Magyar Örökség és Hungarikum-díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.

A 32 esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália,Európa számos városaiban,több mint ezer koncertet adott.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2017. dec. 30. szombat, 20:00

A Csík Zenekar idén is folytatja a sok éves hagyományt, ismét nagyszabású Óévbúcsúztató koncertet tart a BOK Csarnokban. A december 30-i koncerten, melyen a hagyományápoláson kívül fontos hangsúlyt kap a szórakoztatás is, ezúttal olyan vendégek egészítik ki a zenekart, mint Palya Bea, Mező Misi, valamint Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák. 

A program kezdési időpontja:
2017. nov. 03. péntek, 18:30

Miranda Liu - hegedű
Közreműködnek:
Wan-Chun Tsou, Vida Mónika Ruth - zongora
Goldmark Zongoratrió (Miranda Liu - hegedű, Mizuki Ueda - gordonka, Vida Mónika Ruth - zongora)

A program kezdési időpontja:
2017. okt. 03. kedd, 19:00

Földes László gondolatai a "Lassú vonat" című koncert és kicsit lejjebb, a Hobo Ludens című könyv bemutatója elé.

A program kezdési időpontja:
2017. szep. 16. szombat, 10:00

2017. szeptember 16-án ismét szélesre tárja kapuit a Pesti Vigadó! Az épület és a kiállítások ingyenes látogatása mellett színes programok várják az érdeklődőket.

A program kezdési időpontja:
2017. okt. 18. szerda, 20:00

Budapestre érkezik varázslatos zenéjével Ennio Morricone. A világ legnagyobb hatású és legismertebb filmzeneszerzője Budapestre készül.  Ennio Morricone bejelentette: 2017. október 18-án koncertet ad a Budapest Sportarénában, az eseményen 200 énekes és zenész - köztük a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar - közreműködésére számítanak. 

Oldalak

Feliratkozás Zene csatornájára