Opera, operett

A program kezdési időpontja:
2017. jún. 23. péntek, 20:00

„Summertime”, „I Wants to Stay Here”, „A Woman is a Sometime Thing” – ismerős dallamok, a legnagyobb előadók, többek között Ella Fitzgerald és Louis Armstrong hangján megszólaló, visszatérő slágerek.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2017. máj. 06. szombat, 15:00

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon.

A program kezdési időpontja:
2017. ápr. 05. szerda, 18:00

2004 nyarán a Kossuth-díjas írónő Álarcosbál regényéből Somogyi Szilárd igazi musicalcsemegét készített. Magda néni természetesen látta ezt az előadást, és nagyon boldog volt, hogy a musical műfajában is megjelenik. Igazán ez "törte meg a jeget", hiszen sokan sokszor kérték tőle az Abigél című regényt is, hogy musicalt írjanak belőle.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2016. aug. 27. szombat, 20:00

Gálakoncert Operett előadással a Pesti Vigadóban és a Duna Palotában.

Jegyvásárlás:

A program kezdési időpontja:
2016. szep. 16. péntek, 19:00

A Budapesti Operettszínház előadása - hasonlóan az ősbemutatót követő sikerszériához - a magyar főváros után végigjárta az egész világot. Állva tapsolt a produkciónak Tokió, Róma, München, Amszterdam, Berlin és Tel-Aviv közönsége, Salzburgban, Bukarestben és Prágában pedig koprodukcióban, ugyancsak KEROŸŸrendezésében hódított.

hirdetés

Feliratkozás Opera, operett csatornájára