Fesztiválok

A program kezdési időpontja:
2018. máj. 05. szombat, 09:30

Koncertek, előadások, Müskinn és Fablab workshopok, idegenvezetések, kiállítások - ingyenes programok egész napo. Az Épületlátogatási Sétákra és Pátkai Rozina négyszeres Independent Music Awards díjas dzsessz énekesnő koncertjére április 16-án 00:01 perckor indul a regisztráció. A többi program szabadon látogatható, ahogyan a ház is - minden kiállítással- megtekinthető. Idén májusban már 7.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2017. szep. 24. vasárnap, 10:00

Harmadszorra rendezik meg az EgészségPartot Rubint Rékával és Stahl Judittal Újbudán.  

A program kezdési időpontja:
2017. szep. 16. szombat, 11:00

Szeptember 16-án kerül megrendezésre a IV. Womanity Fesztivál a Várkert Bazárban. A kiállítótér teljesen díjmentesen látogatható, melyen hetven márka mutatkozik be, nyújt díjmentes kipróbálási, kóstolási lehetőségeket. Emellett különleges előadásokkal is várják a látogató közönséget.

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2017. máj. 27. szombat, 09:30

Ismét szélesre tárja kapuit a Pesti Vigadó, és a Nyitott Ház program keretében 2017. május 27-én az épület és kiállításai (Keletről..., Apokalipszis vagy globális fenntarthatóság, Somos Miklós emlékkiállítás, Kepenyes Pál - Káosz) ingyenes látogatása mellett, további színes programokkal vár minden érdeklődőt.

A program kezdési időpontja:
2016. jún. 16. csütörtök, 08:00

Kiváncsi vagy, milyen íze lehet egy tisztán növényi alapanyagokból készült hamburgernek? Érdekel hogyan lehet jól lakni egy vegán hot doggal? Esetleg elgondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egy nyers vegán töltött káposzta, vagy egy növényi rántott sajt és hogy ezek miből készülhetnek? Hát a superfood zöldturmixok érdekelnek? Vagy csak simán ennél egy zöldséges-magvas egytálételt?

hirdetés

A program kezdési időpontja:
2016. jún. 16. csütörtök, 09:30

BUDAVÁRI MŰVELŐDÉSI HÁZ JUBILEUMI FESZTIVÁL
(INGYENES RENDEZVÉNY!)

A programjai széleskörű közművelődési tevékenységeket valósít meg. Az intézmény idén 50 éves jubileuma okán megújuló, változatos kínálattal elégíti ki a különböző korosztályok igényeit. 

A program kezdési időpontja:
2016. jún. 20. hétfő, 14:00

Rengeteg zene, izgalmas programok a Gold Beer Fest-en. Napijegy már 4990 Ft-tól.

A program kezdési időpontja:
2016. jún. 04. szombat, 10:00

Egész júniusban, négy hétvégén át vár mindenkit a Csopa, az óbudai Hajógyári szigeten. Játék, kézműveskedés, látványos kísérletbemutató. Keresd a Csopa standját!

Feliratkozás Fesztiválok csatornájára