3D Gallery Budapest osztálykirándulás 3D-ben

A program időpontja: 

2017/04/01 - 10:00
2017/06/15 - 10:00

Program költsége: 

1 500Ft

Ha egy kreatív programlehetőségre vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Nem szervezte még meg az év végi osztály kirándulást és a nagy hajtásban alig van ideje ezzel foglalkozni? Évközi tanulmányi kirándulás keretében kirándulna egy fél napot, de a diákoknak nincs kedvük az unalmas múzeumlátogatáshoz?

Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására.

Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény…

Miben más, mint egy szokványos galéria?

• Interaktív
A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt vegyenek a képük megszerkesztésében. Hozzanak magukkal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részük nap, mint nap, mikor a képeket visszanézik!

• A galéria, ahol kötelező fényképezni
Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoport - és osztálykép készül róluk.

• Alkoss, pózolj, színészkedj!
A diákok kipróbálhatják magukat minden területen, a saját fantáziájukra hagyatkozva állíthatják be osztálytársaikat a festményekbe

• Ismeretterjesztő
3D hatású képek segítségével a diákok játszva megismerhetik a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát. Munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.

• Kreatív élmény
A galériában természetesen a kreativitásé a főszerep. Itt minden diák kedvére alkothat, kreatívan kifejezheti magát!

• Változatos program
Az osztályok számtalan program lehetőség közül választhatnak, annak megfelelően, hogy mennyi időt szeretnének eltölteni a galériában. A szó(kincs)kereső-vetélkedők alkalmával csapatokban keresik a képekhez kötődő megfejtést, 15 darab versről kell asszociálniuk a játékosoknak, hogy melyik kép a megfejtés, majd a képekhez tartozó betűket összegyűjtve kell rájönniük a csattanóra!

• Használd az okos telefonod vagy bármilyen multimédiás eszközt!
Itt nem szól rád a teremőr, ha előveszed a géped és az egész tárlatvezetés alatt használod is, hisz kötelező!

• Csapatépítő
Mi kovácsolná össze jobban a diákokat, mint, hogy együtt élhetik át az interaktív élményt. Közös osztálykép, vicces csoportképek, egy örök életre szóló közös bankrablás!

helyszín: 

1065, Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 17